Over ons

In 2000 richtte Jorn Hofstra samen met zijn vader Stukadoorsbedrijf Gerrit Hofstra op. 20 jaar lang hebben vader en zoon ontelbaar veel plafonds en wanden voorzien van vrij stucwerk. Van toilet tot kerken en gemeentehuizen, van particulieren tot grote nieuwbouw projecten. Daar waar het 20 jaar terug om vooral sierpleisteren en het behangklaar-maken ging, was er afgelopen jaren vooral vraag naar strakkere afwerking (saus-klaar) en creatieve oplossingen.

Naast het volgen van diverse innovatieve cursussen om mee te gaan met alle stuctrends, heeft Jorn ook zijn ondernemings- en managementdiploma behaald.

1 januari 2020 heeft Jorn de spaan overgenomen van zijn vader en is hij verdergegaan met Stukadoorsbedrijf Hofstra B.V.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Stukadoorsbedrijf Hofstra B.V. werkt met natuurlijke grondstoffen; een gezonde afwerking van muren en plafonds. Onze fabrikanten ontwikkelen producten met een langere levensduur die zo minmogelijk belastend zijn voor mens en milieu. Jorn biedt zijn stukadoors ontwikkelingskansen aan om hun perspectief te verbeteren. Ze worden uitgedaagd cursussen en opleidingen te doen om de trends te volgen en om zichzelf te ontwikkelen.

Stukadoorsbedrijf Hofstra B.V. werkt samen met opleidingsorganisaties om nieuwe stukadoors een kans te geven om het mooie vak te leren.

Minder BTW betalen voor stucwerk ouder huis

Eigenaren van woningen ouder dan twee jaar hoeven slechts 9% BTW te betalen voor stukadoorswerk aan hun huis. Dat betekent een korting van 12% op het normale tarief van 21%. Dat laatste percentage geldt overigens nog steeds voor nieuwe woningen tot twee jaar oud en voor gebouwen die niet als woning worden gebruikt.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie

De garantie van vakwerk met de NOA-Afbouwgarantie

Kwaliteit en service zijn mooie woorden, maar u heeft ook zekerheid en garantie nodig. Daarom hanteren wij in onze werkzaamheden de NOA-Afbouwgarantie. Speciaal voor particulieren heeft de Nederlandse Ondernemersvereniging voor afbouwbedrijven (NOA) met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond afspraken gemaakt over algemene consumentenvoorwaarden. Hierin zijn de rechten van zowel de consument als het afbouwbedrijf vastgelegd en verdwijnen de kleine lettertjes uit het contract.

Het keurmerk staat niet alleen voor de zekerheid van een goed eindresultaat, maar ook voor duidelijkheid: heldere offertes, duidelijke afspraken en probleemoplossend vermogen. Zo mag u van ons verwachten dat wij ons volledig inzetten om uw planning te realiseren en met u meedenken en adviseren waar nodig. Een kwestie van verantwoordelijkheid nemen.

Erkend leerbedrijf van Savantis

Kijk voor meer informatie over de stucadoorsopleiding op www.savantis.nl

Lid van BA

Het Bedrijfschap Afbouw is een organisatie van en voor alle bedrijven en vakmensen die werken in de Afbouwbranche.